Magunkról

Fogorvosi rendelőnket 2010-ben nyitottuk többek között azzal a szándékkal, hogy szakmailag magas színvonalon kezeljük pácienseink fogászati problémáit. Rendelőnkben a legkorszerűbb eszközökkel és technikával dolgozunk, annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű fogászati ellátást nyújthassuk pácienseink számára. Korrekt és észszerű árakon kínált szolgáltatásaink a fogászat teljes körét lefedik.


A rendelőnkben dolgozó, magasan képzett szakemberek kellő hozzáértéssel és komolysággal kezelik páciensek problémáit. Rendelőnk elsődleges célja, hogy pácienseink a legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek.

 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy kiemelkedő minőségű fogászati szolgáltatásokat biztosíthassunk mindenki számára. Számunkra prioritás, hogy a páciensek elégedetten távozzanak a kezelés után, hiszen a pozitív visszajelzések megerősítenek bennünket, illetve a hatékonyságunk növelésére sarkallnak. Feladatunknak érezzük, hogy mindjárt az első találkozás alkalmával egy bizalomra és kölcsönös tiszteletre épülő kapcsolatot teremtsünk pácienseinkkel.

 

Forduljon bizalommal hozzánk bármilyen fogászati probléma esetén.

Szeretettel várjuk!

© 2018 JÁNOSI DENTAL